Verwijzers


U kunt op de volgende manieren contact opnemen met Ergotherapie Terneuzen-Goes voor verwijzing of overleg:
  • Direct contact opnemen met de praktijk via 0115-622655. We kunnen niet altijd de telefoon opnemen, omdat we vaak in gesprek zijn met cliënten. Wanneer u de voicemail inspreekt bellen we u terug. Het maken van een telefonische afspraak is ook mogelijk. Graag hierbij vermelden om welke cliënt of therapeut het gaat. We vragen hiervoor uw begrip.
  • Een e-mail sturen naar info@ergotherapieterneuzen.nl of via zorgmail: 500061259@lms.lifeline.nl
  • De verwijzing per post sturen naar: Ergotherapie Terneuzen, Axelsestraat 154, 4537 AS Terneuzen

Sinds januari 2012 is Directe Toegankelijkheid Ergotherapie (DTE) van toepassing. CZ eist als enige zorgverzekeraar nog een verwijzing van de (huis)arts. Indien u als arts (nog) niet beschikt over een verwijsformulier is het mogelijk om deze hier te downloaden. Een verwijsbrief moet minimaal voorzien zijn van NAW gegevens, BSN, verzekeringsgegevens, diagnose(s) en algemene hulpvraag.
 Drop Images Here 

Voor meer informatie over de ziekte van Parkinson en parkinsonisme, Hier kunt u ook andere bij het ParkinsonNet aangesloten hulpverleners vinden. 
De website van de Coöperatieve Ergotherapie Zeeland U.A.. Hier vind u andere eerstelijns ergotherapie praktijken in Zeeland. 
Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging, voor meer informatie over het beroep ergotherapie.
Stacks Image 781
Stacks Image 759
Hier wordt uitgelegd wat het EDOMAH programma inhoud en wordt ingegaan op de wetenschappelijke onderbouwing van deze methodiek.
Website over sensorische informatieverwerking.
Stacks Image 767
Stacks Image 905
Stacks Image 893
Axelsestraat 154,
4537 AS, Terneuzen
T 0115-622655
E info@ergotherapieterneuzen.nl